MNM

Jawel de naam van de opvolger van Donna is bekend! De naam van de nieuwe VRThitradio die 5 januari zijn start neemt, werd vrijdag onverwacht bekend gemaakt in het TV-programma Peter live! op Eén.

MNM (Muziek en meer)

De VRT spreekt over MNM als 3 krachtige letters, voor mij nog totaal nietszeggend, de VRT noemt de letters eerder alleszeggend. ”MNM staat voor ‘muziek en meer’ maar ook voor ‘Mechelen en Milaan’, ‘mojito en meer mojito’, ‘Madonna en Milk Inc’, ‘mooi en maf’, ‘metselaars en miljonairs’ en zovele andere begrippen die tot de leefwereld van onze luisteraars behoren”, verklaart MNM-netmanager Greet Santy de naamkeuze.
MNM richt zich vanaf 5 januari op vrouwen én mannen tussen 18 en 44 jaar die genieten en plezier maken hoog in het vaandel dragen. De playlist zal de grootste hits van de jaren 90 tot vandaag bevatten en wil tieners, twintigers en dertigers extra aanspreken.
Ik heb wel zo mijn bedenkingen bij hoe breed ze hun doelgroep nemen. Veel verschilt dit concept ook precies niet van Donna, en ze blijven volledig in het vaarwater van Q-music. Benieuwd of deze nieuwe radio wel slaagt in het afsnoepen van Q-musicluisteraars, zal Q-music binnenkort een toontje lager moeten zingen voor deze nieuwe zender? Time will tell..

Na enkele struggles om het sitedomein www.mnm.be,  ondertussen overgenomen van meubelbedrijf M.N.M nv in Temse, kunnen we er nu de voorpagina (en enkel de voorpagina) van de nieuwe radiosite vinden. Niet mis, naast de naam met zijn verschillende betekenissen, waarom niet ook verschillende logo’s.

Er is al zeer veel (online) reacties gekomen op de naam MNM, er wordt over gepraat, maar dit brengt ook negatieve kritiek mee. Nu is het afwachten of de VRT deze sterke lancering in zijn voordeel kan laten spelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: