Authenticity

Eerder dit najaar na nog het congres Talking Sense bijgewoond te hebben van Stichting Marketing, blijkt volgens een auteur van de beleveniseconomie dat deze zijn beste tijd heeft gehad. Nu zijn consumenten vooral op zoek naar authenticiteit. Nu vrijdag en zaterdag zal deze trend nader verklaard worden op een congres van  Stichting Marketing.
Van marketing waarin de belevenis van het product centraal staat, verschuift nu de nadruk op de authenticiteit van het product. Om te overleven moet in deze trend geïnvesteerd worden door merken: een merk moet trouw blijven aan zijn oorsprong, en het verhaal dat gecommuniceerd wordt, moet geloofwaardig en consequent blijven.

Perfecte gelegenheid om de nieuwe businesskaartjes van de Lijn nu ook op mijn blog te plaatsen, over het creëren van authentieke merkervaring gesproken. Het businesskaartje ontworpen door Duval Guillaume voor de medewerkers van De Lijn geldt ook als vervoersbewijs voor een rit. (Waarbij baseline “You can always reach me with this card.”)

3067189855_611372d177_b

Advertenties

2 thoughts on “Authenticity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: