Elnett goes limited

item_image_2707

Net zoals elk jaar brengt Elnett ‘De ster van de haarlakken’ een limited edition uit rond Kerstmis. L’Oréal gaf  McCann Erickson de opdracht om het imago van Elnett op te fleuren en het te associëren met de modewereld, deze liet een nieuwe illustratie maken voor de Elnett lakbus door enkele eindejaarsstudenten van de Antwerpse Modeacademie. Mooi werk van de winnaar Simon Pierre Toussaint, ondertussen net afgestudeerd.

Het kapsel straalt een vintagesfeertje uit, prachtige illustratie, die mee de authenticiteit van deze oudste en beroemste haarlak uitstraalt.

(Ik doe het niet expres, het ineens zo vaak over authenticiteit hebben :p)

Advertenties

3 thoughts on “Elnett goes limited

  1. Knap ontwerp, enkel jammer voor hen dat het concept van limited editions niet echt werkt op dit soort producten. Plaats dit eventjes naast de limited editions van Absolut Wodka, die gaan over de toog als zoete broodjes, maar een bus haarlak hoe mooi ze ook is dat hou je niet bij als ze leeg is en dat geef je niet cadeau met kerstmis. Of zoals ze bij ons zo schoon zeggen: dat heeft het sex-appeal van ne pot confituur!

  2. In de vrouwenpers gaat het wel niet onopgemerkt voorbij, beschreven als een must have. Anyway, toch wel een mooie incentive voor Elnettlakfans.

  3. Inderdaad een mooie incentive, dat zal je me niet horen tegenspreken. Maar ik denk dat bij dit soort producten meer gepuurd wordt uit free publicity dan uit directe meerverkoop, terwijl een product als Absolut Vodka van beide walletjes eet.

    Neemt natuurlijk niet weg dat dit ook leuke promotie is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: