WE love it

WE fashion is vooral bekend om zijn kleding voor mannen en vrouwen. Daarnaast hebben zij ook kinderkleding, maar niet iedereen weet over het bestaan hiervan! Deze probleemsituatie kregen we in de Artemis Styling Academie aangeboden als eindproject. We kregen de opdracht om een fotoshoot te maken voor WE voor reclamedoeleinden, gericht naar een doelgroep jongens van 12 tot 16 jaar.

Deze doelgroep puberende jongens verdoet zijn tijd op straat. Hij verkent de wereld van jongs af in het gezelschap van zijn vrienden. Dit is het tijdperk van de vrije opvoeding en snel volwassen wordende jongeren.. Als lokatie heb ik daarom een trekpleister van deze hangjongere uitgekozen, namelijk het dak van de Carrefourparking in centrum Brussel. Deze jongen heeft het niet meer nodig om betutteld te worden, vandaar de keuze voor deze simpele, maar hippe kledingcombinaties.

Fotograaf Steven Lemmens van IC-UC, visagiste Manon Heymans, en model Anouar Darkaoui hebben me geholpen bij de fotoshoot. Dit is het resultaat geworden.

Advertenties

2 thoughts on “WE love it

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: